Opinie klientów APIRAW’S

    positive review  Innowacyjne podejście do produkcji Eko , bardzo dobrej jakości produkty , jeśli ktoś chce wzbogacić dietę o naturalne suplementy. Gorąco polecam.

    Łukasz Sabat Avatar Łukasz Sabat
    22/10/2019

    positive review  Batoniki są świetne 🙂 dają takiego porządnego kopa że kawa wcale nie potrzeba 🙂 dodatkowo smak mi bardzo podchodzi no i cała rodzinka już się delektuje 🙂 polecam każdemu kto ceni sobie naturalne, zdrowe produkty, które poza dawką energii dostarczają wiele witamin i mikroelementów ???

    Hubert Olchawa Avatar Hubert Olchawa
    05/12/2018

    positive review  Kupiłam u Państwa batony żurawina&chia, energy bar i kakaowy. Serdecznie mogę polecić. Mają bardzo ciekawy smak, a ich skład mnie zachwyca. Jako dietetyk zwracam szczególna uwagę na produkty, które polecam i mogę z ręką na sercu zaproponować takie smakołyki. Życzę Państwu dużo wytrwałości i powodzenia. Dietetyk uczy się całe życie

    Simona Kus Avatar Simona Kus
    19/08/2018

    positive review  Kupiliśmy na próbę dwa i zaraz wróciliśmy po więcej. Bardzo polecamy!

    Magdalena Zielonacka Avatar Magdalena Zielonacka
    02/12/2018

    positive review  Batony Apiraw’s sa świetną alternatywą do sklepowych produktów bo są mega smaczne i dodatkowo zdrowe 😉 Polecam!! Kto nie próbował niech żałuje ?

    Michał Sroka Avatar Michał Sroka
    22/10/2019

    positive review  Najzdrowsze batony na rynku, w dodatku 100% z naturalnych składników.? Idealne jako przekąska, składnik zbilansowanej diety czy po prostu by czuć się zdrowo (i rzeczywiście być zdrowym) nie zależnie od pory roku. Polecam. Jadłem, więc wiem co mówie. ?

    Tomek Stanio Avatar Tomek Stanio
    22/10/2019

    positive review  Wiedza która można znaleźć odnośnie pyłku pszczelego jest bardzo cenna, pozatym mają mega batony ?

    Grzegorz Góra Avatar Grzegorz Góra
    22/10/2019

    positive review  polecam.bardzo pyszne i pozywne ,w przystepnej cenie!!

    Ela Krauze Avatar Ela Krauze
    17/06/2019

    positive review  Z czystym sumieniem mogę polecić produkty APIRAW'S. Są wykonane z wysokiej jakości produktów, Ciekawy pomysł na przemycenie zdrowia w postaci batoniku bardzo dobrze sprawdza się w codziennej diecie

    Aleksander Gustaw Avatar Aleksander Gustaw
    23/10/2019

    positive review  Uwielbiam te batoniki, zwłaszcza kakaowe <3 ale i tak najważniejsze jest dla mnei to, że mają dobry, czysty skład! same naturalne składniki bez chemii wiec wielkie brawa za to! oby więcej takich produktów! życzę byscie trafili na sklepy w całej Polsce, bardzo potrzebujemy takich produktów w sród tej chemicznej tandety!

    Zuzanna Simon Avatar Zuzanna Simon
    05/12/2018

    positive review  Codziennie jem jednego batona, jest to mój zdrowy sposób na pyszną i słodką przekąskę np. do kawy lub herbaty. Dodatkowo jest bardzo pożywny i zawiera dużo potrzebnych dla organizmu składników. Polecam na tyle, że sam zacząłem je sprzedawać w Anglii 🙂

    Sylwester Klich Avatar Sylwester Klich
    22/10/2019

    positive review  Jako osoba intensywnie trenująca dużą wagę przywiązuję do tego co jem i jak się suplementuje. Apiraw’s Therapy z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, komu zależy na produkcie najwyższej jakości, To doskonałe źródło energii i wysokiej dawki skłądników odżywczych i co nie mniej istotne z całkowicie naturalnych komponentów.

    Bartosz Pieślak Avatar Bartosz Pieślak
    17/12/2018

    positive review  Polecam serdecznie, testowałem wszystkie batony, dla mnie super przekąska+zdrowie hej 🙂

    Wojtek Rudnik Avatar Wojtek Rudnik
    28/11/2019

Sprawdź jak działa!

ZAMÓW SWÓJ ZESTAW